Gość Anonymous Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No nie zrozumieliśmy się O ile mi wiadomo to pierwszy właściciel kupił ją w 2000r w Polsce, wiec nie wiem czy była sprowadzana. [ Dodano: Czw Lip 17, 2008 09:08 ] Jakieś pomysły?? Podobno wcześniej działało normalnie... Przy zapalonych i zgaszonych światłach. [ Dodano: Czw Lip 17, 2008 13:26 ] Wyciągnąłem bezpiecznik nr 9 odpowiedzialny za wyświetlacz... Bezpiecznik jest dobry, ale co dziwny działa wyświetlanie zegarka przy zapalonych i przy zgaszonych światłach bez tego bezpiecznika:D Więc niby jest dobrze:P ale do czego jest ten bezpiecznik jak wyświetlacz działa bez niego... Zauważyłem, że gdy nie ma tego bezpiecznika to nie działa brzęczek informujący o zapalonych światłach gdy mam wyjęty kluczyk...   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/11779-problem-z-wy%C5%9Bwietlaniem-godziny-i-temperatury/page/2/#findComment-255010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi