Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 nadaje się tylko trzeba jechac do wulkanizacji [ Dodano: Sro Sie 13, 2008 15:53 ] a co do sprayu po dwadziescia złotych kupowanych na stacjach czy w sklepach nie mam pojęcia czy to zdaje egzamin   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/12429-co-z-ko%C5%82em-zapasowym-po-instalacji-lpg-w-zafirze-a/page/2/#findComment-249490 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawinek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dobra chłopaki to teraz moje zdanie: Co do spray'a za 2 dychy to było o tym w tvn turbo i o dziwo działało bezproblemowo ale jak oponę rozwali albo dziura będzie za duża to se można tym sprayem wysprayować pasy na jezdni Co do koła to ja rozwiązałem ten problem inaczej a mianowicie najpierw woziłem w pokrowcu a teraz wywaliłem do piwnicy i tam sobie leży.Spraya nie mam ale chyba se kupię.uważam że koło zapas można zabrać na dłuższą wyprawę bo na krótkie odcinki to mija się z celem.Przecież każdy ma jakiegoś szwagra brata czy cóś i pomoże jak ma 10 czy 20 km do dojechania z zapasem.Na dłuższe wypady polecam wożenie koła na dachu na np. koszu oczywiście jeżeli naprawdę wszystkie siedzenia są zajęte.Mi się 15'' mieści zamiast jednego siedzenia w 3 rzędzie lub pod nogami syna za fotelem np kierowcy.Mam też dodatkową opcję dla takich którzy nie chcą lub nie mogą zabrać zapasówki.Kupcie sobie ubezpieczenie asistance - to koszt kilku złociszy miesięcznie ale zawsze ma się coś w razie W i nie dotyczy tylko gumy. W końcu pane złapać to też trzeba mieć pecha-trzeba jeździć po asfaltach a nie żużlach z gwoździami itp..Jeżdżę już 5 lat zafirą i nie złapałem kapcia póki co odpukać.Dodatkowym pomysłem i wydaje się być mądrym posunięciem zakup nowiutkich opon 8 mm bieżnika i porzucenie starych parchów innym fachowcom od przebijania gum ja tak zrobiłem. Ciekawy pomysł z zapasówką z przodu heheh chyba se wdrożę heheh tylko chromik hmmm może se pozłocę tak jeszcze nikt nie ma heheh pozdr ludzie   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/12429-co-z-ko%C5%82em-zapasowym-po-instalacji-lpg-w-zafirze-a/page/2/#findComment-249257 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi