Gość Anonymous Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam Serdecznie! Może jest to dość banalne pytanie, ale wczoraj kierunki wszystko działało oki, wieczorem samochod odstawilem. Dziś rano wsiadam patrze a tu kierunki nie działają tzn, gdy uruchamiam prawy czy lewy, to zaświeca sie tylko zielone światełko od kierunków. Tak samo gdy uruchomie awaryjne, świeci sie zielona lampka od kierunków i to wszystko (. Co może być nie tak ?! Czy to wina bezpieczników??? Sprawdzałem wszystkie te małe plastikowe, no ale wydaje mi się że od kierunków jest ten większy obudowany??? Serdecznie prosze o pomoc,, pozdrawiam [ Dodano: Wto Sie 26, 2008 16:24 ] Przepraszam ,temat zamykam Wymieniłem przekaźnik i wszystko działa pozdrawiam Forumowiczów   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/12776-problem-z-kierunkami/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi