Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! To znow ja:)!Tym razem chcialem zapytac o swiecaca sie lampke od poduszki powietrznej:(! Popytalem troche i mowia mi ze to czesty problem w tych oplach ze sie odpinaja kable jakies? nie wiem ,najlepiej to bym go podpial do komputera zeby to sprawdzic,ale nie wiem gdzie jest to gniazdo w tym moim oplu vectra A? prosze piszcie,moze tez mial ktos taki problem!

ps.podobno poduszki sa ,ale tego tez nie jestem w stanie w 100% potwierdzic:(

pozdrawiam

https://forum.opel24.com/topic/13245-%C5%9Bwieci-mi-si%C4%99-podczas-jazy-lampka-od-poduszki-powietrznej/

o poduszkach jest multum tematow

podlacz pod kompa jak juz sie dowiedziales gdzie

to bedziesz wiedzial co padlo

prosze zacznij od szukania

a pozniej pisz posta

na wszystkie pytania jakie do tej pory zadales na forum sa juz odpowiedzi

poswiec chwile i poszukaj

Witaj twój problem wcale nie musi być zbyt duży, jak się schylisz pod fotelem kierowcy oraz pasażera masz wiązke kabli. Czasami któryś z nich poprostu niełączy powodując że rezystancja tych kabli albo jest zbyt duża albo jest zbyt mała w zależności od położenia fotela i świeci się kontrolka poduszki i pasów. W tej chwili zostaje ci jechać do elektryka niech ci skasuje błąd i powiedz niech ci przerobi instalacje pod fotelem lub sam to zrób, kontrolki sam nie zgasisz niestety, da się zrobić to TECH2 :wink:

Daj znać czy pomogło pozdr.

Dzieki za odpowiedz:)! jestem umowiony z mechanikiem na podpiecie do komputera,ale sam wczesniej mysle ze to sprawdze zeby mnie koles czasem nie nabral na jakies koszty:)

pozdro i dzieki

[ Dodano: Nie Wrz 21, 2008 22:10 ]

Pojechalem na komputer i okazalo sie sie ze jest jakies spiecie i wystarczylo podlaczyc komputer i przekrecic dwa razy kluczyk ! Komputer sprawdzil pozniej wszystko i jest ok:)

pozdro i dzieki