Gość misiaczek410 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 wafello29, przepraszam, przegapilem tego posta i nie widzialem ze o cos pytales... W zegarach bez obrotka podswietlenie jest "od gory" a w zegarach z obrotkiem "od tylu"... Podsumowujac: w zegarach z obrotkiem swieca sie same cyfry a bez obrotka cale tarcze...   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/13819-pod%C5%9Bwietlenie-w-liczniku-corsa-b/page/2/#findComment-210407 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bulcu88 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 hey! moze mi ktos pomóc? chce kupić żarówki czy tam diody do: a) podświetlania zegarów w corsie bez obrotomierza(nie kontrolek tylko zegarów prędkości, ilości paliwa i temp) i mam pyt jakie to są czy w5w czy t5 czy jakie?prosiłbym o jakieś linki z allegro(może byc samo reklama), aha i ile tych żarówek b)TID-a (chodzi mi o te dwie) i też jaki to typ... c) podświetlanie panela środkowego (za włącznikami nawiewów)ile i jakie? d) a jak ktos się naprawde zna na rzeczy to jeszcze niech poda jakie żarówki trzeba do: górnego oświetlenia w corsie(znaczy się "szoferki") i podświetlania tylnej tablicy rejestracyjnej, oraz podświetlania wnętrza schowka. aaa jeszcze jedno czy potrzebny jest jakiś specyficzny srubokręt torx czy jakoś tak czy obejdzie się bez? UWAGA jeszcze pytanie czy misie nie przyczepią się jak tylna tablica rejestracyjna będzie podświetlona na niebiesko?? piszę tutaj bo tematów na te tematy jest multum, instrukcji wymian powyższych elementów mam z5 a w każdej jest napisane niby to samo ale w jednej piszą że do tida trzeba t5 a inni że jakieś 11v i że ciężko je dostać...itd itd DLATEGO proszę o pomoc   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/13819-pod%C5%9Bwietlenie-w-liczniku-corsa-b/page/2/#findComment-210269 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi