Gość Anonymous Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 w tym problem że nie chodzi tu o zimny silnik a czy na gazie czy na benzynie dzieje się to samo czasem na zimnym odpali lepiej jak na ciepłym i to mnie dziwi. a co do błędów zapala się czasem pomarańczowa kontrolka silnika z piorunkiem w środku ale ponoć vectry tak mają na gazie chociaż czy to prawda to nie wiem tak mnie w "gazowni" zapewniali a zaczęła się zapalać od założenia gazu wcześniej nigdy tak nie było, ale to nie przy odpalaniu częściej podczas jazdy [ Dodano: Pon Paź 13, 2008 01:23 ] no Panowie coś nam temat zamarł a może ktoś wie jak mi pomóc bo mi już rozrusznika szkoda takim kręceniem a i do białej gorączki to człowieka doprowadza z góry dzięki za każdą mądra odpowiedź pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/13875-trudno%C5%9Bci-z-paleniemwyzsze-spalanie/page/2/#findComment-234612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi