Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

co to za gość ten GAWLAK (Brus Łylis)

znamy sie ze tak piszesz ??

widzę go w każdym temacie ale nigdy nie pisze na temat, nie pomoże nikomu tylko mu coś nie odpowiada

a widziales ile mam udzielonych porad na koncie ??

ja widze to ''Punkty zdobyte: 456'' nie daja ich za byle co

wiec zbastuj kolego i pomysl zanim cokolwiek napiszesz

jest regulamin i sie do niego stosuj

bo w tej chwili zaslugujesz na ostrzezenie

o kulturze tez wspomne

jakos nie widze zebys sie przywital na forum

Oj kolego chyba nie czytasz wszystkich postów. bo ja zauważyłem w nich że gdyby nie on i parę innych kolegów to byłby tu istny śmietnik. I może poczytaj regulanoin na początek to sie dowiesz dla czego tak jest a nie inaczej.

witam,

a porady?:lol:?

byłem u paru elektryków- nikt nie chce się za to brać, serwis mówi że trzeba podłączyć pod komputer :?: niestety nie udało się jeszce z nimi umówić, ponadto wydaję mi się że komputer to i tak nic nie pokaże a 110 pln - pa,pa

a zrobiles to co napisano wczesniej ??

Dobra Panowie! Znalazłem rozwiązanie Wymontowałem panel klimy (podważyłem miękkim przedmiotem od boku, rozkręciłem aż do zielonej płytki z chipami, popsikałem sprayem Kontakt do styków oraz styki tam gdzie są złącza i chodzi aż miło Polecam ten sposób!

Witaj to jest potencjometr z ograniczeniami obrotu typu godzina 7 min i godzina5 maxx?? Czy bez ograniczeń typu 360 stopni???

• 2 lata później...

Odgrzewam kotleta. Widziałem wcześniej, że ktoś pisał o silniczku. Aby się upewnić wystarczy

-przycisnąć pokrętło aby wejść w menu opcji "air conditioning" itd

- używając tego samego pokrętła spróbować nawigować pomiędzy opcjami menu

Jeśli opcje przeskakują bez problemów tzn, że macie problem mechaniczny. U mnie np pokrętło w menu zachowywało się tak samo chaotycznie jak przy doborze siły nawiewu = najprawdopodobniej zaśniedziałe styki lub zimne luty pokrętła.

Edytowane przez siejaz

• 4 lata później...

Wymontowałem panel klimy (podważyłem miękkim przedmiotem od boku, rozkręciłem aż do zielonej płytki z chipami, popsikałem sprayem

Witam

Jakim sprayem? Też mam problem wejściem na opcje menu klimy i siła nawiewu. Na zimnym silniku nie ma szans ustawić opcje nawiewu dopiero po nagrzaniu silnika muszę mocniej przycisnąć duże pokrętło.