Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

kurde powiem szczerze że nie wiem cy miało jakąś przeszłość wypadkowa...za bardzo sie nie znam, choć chętnie bym sprawdził jak było naprawde. wiem napewno że szybe przednią ma z 2003r i że miał malowany jeden element tzn błotnik od strony kierowcy ale czy coś jeszcze nie wiem. Faktycznie sprawdze czy czami nie jest wszystko podprowadzone pod zderzak...sprawdze i dam znac...może zrobie zdjęcie przodu i jakoś tu wkleje to sie wypowiecie... :beer: co o tym sądzicie...

Gość Anonymous

to chyba faktycznie miało zmieniony ten zderzak w takim razie...trudno, bede teraz dążył do tego żeby przywrócić tak jak to być powinno. No to troszkę jestem zasmucony... mechanicznie przynjamniej jest sprawny bo mechanik widział :beer: Poszukam tych przewodów ze spryskiwaczy pod tym zderzakiem... a nie znasz Panie Gawlak jakiegos fachowca ze śląska co byłby w stanie pwoiedzieć mi coś więcej o tym samochodzie pod względem blacharskim i może mechanicznym też bo ten co to ogladał to był raczej taki pseudomechanik bo był pod ręką... pozdrawiam

podjedz do jakiegos warsztatu - ktos kto w tymjest obeznany na pierszy rzut oka powie zcy auto bite czy nie bite

u ciebie moez byc tak ze byl walniety na tyle lekko ze lamoyzostalya poszedlsie pasc tylko zderzak a razem znim dysze do spryskow...

a potem juz poskladali na zwyklym zderzaku

Gość Anonymous

byłem w serwisie opla i okzało się że samochód był uszkodzony w błotnik od strony kierowcy (naszczęscie tylko tam) i faktycznie okazło się że zderzak jest inny, jest wymieniony błotnik oraz jak się okazało nowy jest też zbiornik ze sprysków...Panowie w serwisie powiedzieli że mogą się zająć faktem że ciągle mi się świeci na komuterze brak płynu w spryskiwaczach ale zaśwpiewali około 600zł... narazie podziękowałem. Choć powiem że po podpięciu pod techa tam nie wykazało żadnego błędu :beer: Jedynie pokazało błąd na automacie stopu, który dałem wymienić ale check dalej świeci... czy to możliwe że z tych spryskiwaczy coś czy należy ten błąd po wymianie automatu stopu należy skasować...? proszę o pomoc