Gość Anonymous Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jak zdejmiesz środkowe pokretlo to Twoim oczom ukarze sie malutka zaroweczka. pewnie masz walnieta. Pokretlosiagniesz z calej sily do siebie, wchodzi na wcisk, nie ma zadnego zaczepu. jesli chodzi o zaroweczke to jest w takiej malej opraweczce. Mnie sie ta oprawka doslownie skruszyła w palcach, taka byla przepalona a nowej nigdzie nie jestem w stanie zdobyc, jezdzilem tez po szrotach i kicha Zmieniłem żaróweczkę i moim oczom ukazał się piękny kształt podświetlonych pokrętasów, jednakże przezorny dzięki waszym przestrogom zakupiłem takie małe wygięte obcęgi i delikatnie ją wyrwałem. Żarówkę kupiłem na stacji SHELL za uwaga 0,80 PLN i pięknie świeci. Trochę żałuję że nie kupiłem w innym kolorze. Ale cóż wszystko przede mną Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/15682-brak-pod%C5%9Bwietlenia-%C5%9Brodkowej-konsoli-z-pokr%C4%99t%C5%82ami/page/2/#findComment-214765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi