Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 witam wszystkich!!! mam problem z opuszczaniem i podnoszeniem szyby od strony kierowcy,najgorsze jest to ze zawiesila sie centymetr od pelnego jej zamkniecia i nie chce ruszyc ani w jedna strone ani w druga.I mam pytanko czy moze jest jakis bezpiecznik osobny na ta szybe tzn na kazda szybe osobny bezpiecznik czy obie szyby chodza na jednym bezpieczniku,no i ewentualnie czy mogl nawalic silownik od podnoszenia?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAROMV6 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Osobnego na jedne drzwi chyba nie ma Musiałbyś "rzucić okiem" czy czasem jakieś przewody się nie przełamały pod gumową osłoną z słupka do drzwi, bo to jest częsta przypadłość Omegi a zwłaszcza w tylnych drzwiach. Potem przełączniki można na próbę spróbować podmienić, a na koniec rozebrać tapicerkę i badać resztę   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja bym nie czekal tylko zdjal tapicerke sprawdzil kable miedzy buda a drzwiami i czy dochodzi napiecie do silnika podnosnika standard w oplach czy to oma czy zafira czy vectra nie ma roznicy w kazdym sie to dzieje (uszkodzone kable )   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi