Skocz do zawartości

Double Din Radio/CD dla Meriwy 1.7 cdti Design

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

Mam pytanie jak wyglada sprawa z podlaczeniem jakiegokolwiek radia double din do mojej merivy? Rozumiem ze musze kupic odpowiednia wneke. Jak sprawdzic ile mam glosnikow? Jak wyglada sprawa z wtyczkami tzn podlaczeniem , anteny, glosnikow i sterowania z kierownicy chyba kazde radia ma inne wtyki? Czy kazde takie radio ma taka mozliwasc tzn podlaczenie sterowania z jezeli nie to jak to poznacz czy bedzie mialo? No co zwrocic uwage podczas wyboru montowania. Myslalem cos kupic ze stajni Pioneera albo Kenwooda. Macie lepsze typy

https://forum.opel24.com/topic/18231-double-din-radiocd-dla-meriwy-17-cdti-design/

poprawilem posta bo wstawiles kopie z reklamami ???

a teraz wracajac do pytan ktore zadales

musisz kupic wneke na 2 din do tego zaslepke dookola (sa dostepne np na allegro)

ponoc od corsy C i vectry C sa takie same

glosniki

sprawdz osobiscie patrzac przez kratki albo demontujac tapicerke drzwi

z wtyczkami bywa roznie

opel stosuje tzw ISO

wielu producentow rowniez

ale nie wszyscy

wtedy bedzie potrzebne przejscie z radia na ISO

w wiekszosci jest dostepna w zestawie nowego radia

jak nie to trzeba dokupic

sterowanie to juz wyzsza szkola jazdy

potrzebny interfejs

na www.piloty.pl

dowiesz sie czy radio jakie chcesz kupic ma taka mozliwosc

a co kupisz to juz Twoja kieszen musi na to odpowiedziec

wiekszosc kombajnow tego typu to juz dobry sprzet ;/

mowa o firmowych

typu alpine clarion pioneer kenwood itd itp

nie wiem czy chcesz tylko DVD czy tez navi (tu juz cena leci do gory)

https://forum.opel24.com/topic/18231-double-din-radiocd-dla-meriwy-17-cdti-design/#findComment-190451

Gość Anonymous

Pieknie dziekuje za poswiecenie czasu i rzetelna odpowiedz. W zasadzie sterowanie z kierownicy nie jest wymogiem i nie musze tego miec. Czyli juz wszystko wiem. Dziekuje.

https://forum.opel24.com/topic/18231-double-din-radiocd-dla-meriwy-17-cdti-design/#findComment-190389