Gość pigmalion Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam, pisałem już o gasnacych swiatłach mijania które przy uruchamianiu zapalane sa automatycznie, a które w czasie jazdy gasną. Po ręcznym włączeniu świateł, wszystko gra. Teraz do tego doszedl przełacznik gazu umieszczony pod kierownicą w moim przypadku. Wogule sie nie świeci tzn. diody pokazujące ilość gazu oraz czerwona dioda wskazująca ze jade na benzynie lub ziona wskazująca, że jade na gazie. Po przełanczaniu na agz nie ma żadnego efektu co oznacza, ze jeżdże na benzynie. Może macie jakieś porady dla mnie-laika w tych sprawach. Z tego co się dowiedziałm to zamieszany w tą aferę jest alternator, ale co dokłądnie nie mam pojęcia   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/19019-automat-%C5%9Bwiatel-i-prze%C5%82%C4%85czni-gazu-nie-dzia%C5%82a/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi