Gość wild_elk Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 u mnie od 30 000 km bp ultimate i spalanie w granicach 4,2-4,5 ale jak sie postarać to 6,5 też weźmie :-) po zatankowaniu na Orlenie kopci i to sporo - tankowałem tam kilka razy bo nie chciało mi się jechac na bp i zawsze samochód zostawiał za sobą wyraźny czarny wyziew, jak tankuje ulimate na bp ten problem nie znika ale kopci mniej, poza tym nie widze raczej różnicy pomiędzy zwykłym ON a ON Ultimate na bp, po tym co czytałem chyba od nastepnego tankowania leje zwykłego diesla bo za dużo ludzi pisze o pompach, które się sypią po ciągłym jeździe na "lepszej ropie" no ale cóż marketing działa prężnie i działa na psychikę na moją też podziałało   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/19253-bp-ultimate-i-wszystkie-lepsze-on/page/2/#findComment-151756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi