Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Cześć mam pytanie posiadam Opla corse B 1.4i z 1997 roku i mam drobny problem. Przeszukałam całe forum i tyle jest tych informacji że już mi się zakręciło w głowie. Nie chce zakładać nowego tematu więc się podczepię pod ten. Mam opony gdzie napisane jest: 155/70 13R 750 2x i 155/65 13R 730 Byłam w serwisie u siebie i facet powiedział że do niego mają być tylko 5,5 cala felgi a tutaj piszecie o 5 cali i w sumie na allegro też takie znalazłam o takich wymiarach 5Jx13H2 i jakieś ET 49 czy one podejdą pod te opony i w przyszłości jeśli bym wymieniała opony na 165 będą dobre takie felgi. Pozdrawiam i nie bądźcie tacy źli na mnie za to pytanie ale tych danych jest tyle że nie mogę się połapać a miejscowy pan ze składu z felgami upiera się że tylko 5,5 ma być. Edit: Wyczytałam tam jeszcze coś takiego jak otwór centralny 56,5mm do tego   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/19291-wymiary-fabryczne-felg-do-corsy-b/page/3/#findComment-135363 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi