Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co myślicie ale połączenie szeregowe tych dwóch żarówek w kokpicie to jest głupota,jak się spali jedna druga przestaje się palić.

... niemożliwe - przy połączeniu szeregowym ledwo by się żarzyły ... albo musiałyby być na 6V ... wszystkie odbiorniki w samochodzie są łączone równolegle ...

... zgasły Ci obie, bo TTTM ... Pozdro ...

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

tak,zgasły mi obie a po sprawdzeniu okazało się że spaliła się tylko jedna,po wymianie tej spalonej znów zaczęły się palić obie

• 1 miesiąc temu...
Gość karlek0188

witam

a ja mam taki problem w w astrze 1.7d 1995 r

otóz odkreciłem ten panel i wszystkie inne rzeczy wyjąłem pokrętła od nawiwów ale tylko udao mi sie wyjąc dwa boczne pokrętał czyli te od ustawiania gorąca i zimna oraz ustawiania nawiewu na szybe itp...a środkowego od grzania tylnej szyby i właczania nawiwu nie mogę jakoś wyjąc....może mi poradzić

bo chce wymienić zaróweczki pdswietlenia panelu bo nieswieci nić juz od jakiegoś czasu

środkowego od grzania tylnej szyby i właczania nawiwu nie mogę jakoś wyjąc

... i nie wyjmiesz dopóki nie poczytasz ,,sam naprawiam'' ... możesz też poszukać na forum - wszystko jest opisane ...

... to pokrętło jest zablokowane, bo jedna z jego funkcji działa w momencie pociągnięcia ...

... aby je zdjąć - weź cienki śrubokręt i włóż z tyłu włącznika w taką dziurkę - poruszaj delikatnie i ciągnij do siebie ....

... to samo jest z włącznikiem świateł - bo za chwilę będziesz pytał o niego ... pozdro ... :D

Gość karlek0188

hehe dzieki za info...ale juz wczesniej znalazłem...wczoraj wetowałem forum i znalazłem

a przełacznika świateł niebede sie nawet tykał bo znim jest wszystko git

wczesniej znalazłem

... ufff, od tego się zaczyna ...

przełacznika świateł niebede sie nawet tykał bo znim jest wszystko git

... nie mów hop ... :?::mrgreen: pozdro ... :?:

Musisz je mocno ścisnąć i pociągnąć do siebie, wychodzi dość ciężko, ale da się wyjąć.

.... które ,,je'' :wink::(:D i kto ma ściskać :D:D zastosuj cytowanie selektywne, bo nie wiadomo o co chodzi ...