Gość Anonymous Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 silnik pracował w omedze C Piotr   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 wsadzisz bez problemow o ile byl w omedze a nie w vectrze B jedyne co to bedziesz musial zmienic pokrywy zaworow 2,6 ma listwy zamiast kabli i elektroniczna przepustnice ale to musisz sam oblukac i caly osprzet ze swojego silnika komp powinien to uciagnac p.s. nie wiem po kij tak zamiast wsadzic znowu x30xe   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 jak dasz mi namiary na silnik X30XE z usługą włożenia i uruchomienia w sintrze za 3000 pln, z chęcią skorzystam pozdrawiam Piotr   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 o kurka sorki ale nie doczytalem ze chodzi o sintre w tym przypadku moze byc gorzej powod sintra ma naped na przod a nie na tyl jak omega silnik nie podejdzie inna miska olejowa itd itp od 3,0 z sintry nie podejdzie do 2,6 z omegi musisz szukac 3,0 od sintry albo z omegi B i przekladac wszystko lacznie z miska i calym osprzetem w sumie to blok silnika i gora zostaja cala reszta z Sintry do przelozenia jestem na takim samym etapie bo wkladam 3,0 z omegi w miejsce 2,5 do vectry wszystkie uszczelki rozrzad i cala masa innych rzeczy w ASO kosztowala mnie juz ponad 1500 zlociszy nie licze oleju i przekladki   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baki Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam. Zadzwoń pod ten numer z Żor tam mogą mieć taki silnik 0324699091. Pozdr.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAROMV6 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Gawlak, od 3,0 z sintry nie podejdzie do 2,6 z omegi dlaczego? jeśli przezbroi cały silnik łącznie z miską, kolektorami, zapłonem, itd to chyba nie powinno być problemu w sumie to "bliźniacze silniki" począwszy od 2,5 do 3,2 chyba że czegoś może nie biorę pod uwagę   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 nie podejdzie z prostego powodu miska od 2,5 i 3,0 nie pasuje do 2,6 i 3,2 i odwrotnie w EPC ma calkiem inne numery niedawno to sprawdzalem bo kumpel szukal miski do viki 3,2 i tylko od 2,6 pasuje a jak ktos chce ryzykowac i utknac na takim ''szczegole'' to powodzenia   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAROMV6 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Inne nr może mieć - wystarczy, że ma delikatnie inny kształt i już numeracja miski się nie zgadza, bardziej miałem na myśli jakieś zmiany na bloku - otwory, nadlewy, itp. i fakt - referencyjnie uszczelka miski podana jest inna - czyli otwory też mogą się nie pokrywać do założenia starej.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 wniosek jest jeden nie ma co ryzykowac   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAROMV6 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 w takim przypadku - tak jak mówisz czyli najlepiej kupić X30XE i być pewnym chyba, że kolega będzie zastanawiał się jeszcze nad x25xe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi