Gość grzesiopaka Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 omnibus dzieki za pocieszenie podjade na kompa do znajomego 20zl to nie kasa moze dowiem sie cos ciekawego pozdr. [ Dodano: Nie Cze 27, 2010 11:36 ] hadzi123 to spoko napisales ze to moga byc kabelki wjade na kanal i zerkne na nie i na wtyczke moze to bedzie to bo zaczelo sie wszystko od tego ze wpadlem w kaluze jak cos zdzialam to napisze [ Dodano: Sob Lip 03, 2010 12:19 ] wracajac do mojego problemu,bylem u znajomego na kompie z moja vb i niestety nie mozna polaczyc sie z kompem w aucie a kontrolka jak swiecila tak swieci poradzi ktos co mam dalej zrobic [ Dodano: Sob Lip 03, 2010 13:26 ] powiem tak zaryzykowalem i kupilem czujnik za 135zl i trafilem w dziesiatke teraz moja vb chodzi jak zegarek pozdrawiam.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/20801-pomara%C5%84czowa-kontrolka-silnika/page/2/#findComment-66523 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi