Gość Anonymous Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam, potrzebuje porady, oczywiscie udam sie z tym problemem do specjalisty ale nie chcialabym byc z gory naciagnieta ... bo kobieta sie nie zna Co jakis czas przy zmniejszonych obrotach i wlaczonej klimie gasnie mi nagle silnik, moge potem od razu go zapalic itd, ale jest to jednak lekko uciazliwe. zauwazylam tez, ze podczas wlaczania klimatyzacji bardzo glosno slychac odglos wlaczanej sprezarki a pozniej samochod co jakis czas wylacza ja - wlacza i trzesie sie przy tym aaa podczas jazdy na klimie temperatura silnika siega ponad 100 stopni .... mam nadzieje ze Ktos z Państwa bedzie mnie mogl nakierowac coz sie mi w opelku podziało i jak to mozna naprawic ) pozdrowienia auto to Astra 1 1.6 benzyna   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/22474-klimatyzacja-opel-astra-1-gasnie-silnik/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi