Gość superwow Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 witam! Mam mały problemik z autoalarmem który juz prezentuje. Samochód jest całkiem sprawny i bez usterek mechaniczno-elektrycznych. Kluczyki mam z fabrycznym zamkiem centralnym oraz brelok również z autoalarmem fabrycznym. Centralny i autoalarm działa sprawnie ale zamykając samochód z przycisku autoalarmu-brelok (czyli oczywiście z syreną) po kilku sekundach samochód zaczuna wyć!. Jedynym manewrem, jaki robiłem to pakowałem rózne rzeczy do bagażniuka i lekko przytrzasnąłem zamek klapy bagażnika kocem zatem nie wiem czy to miało jakis wpływ na obecne kłopoty z alarmem. Sposobem jaki teraz robię to zamykam samochód na centralny z kluczyka a potem wciskam aktywację alarmu na breloku i wtedy jest ok! To dlaczego nie moge zamknąć samochodu na alarm? bo po chwili zaczyna wyć i musze go wyłączać. Jak to uregulować?? co moge zrobić?? wcześniej tego nie było. Już nie wspomne o tym że nie wiem jak mógłbym przeprogramować na nowy kluczyk i alarm (zapas) bo jestem kolejnym włąscicielem). Prosze o pomoc i pomysły jak to zniwelować... z góry dzieki..   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/22677-autoalarm/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi