Gość Anonymous Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam. Ile żarówek podświetla konsolę środkową w zafirze? Ja znalazłem jedną, pod pokrętłem szybkości nawiewu, wymieniłem na diodę, taką w oprawce żarówki , rozpraszającą światło i ładnie świeci tylko pokrętło od szybkości nawiewu, a reszta to półmrok. Zafira 2002r. 2.0 dth   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jest tylko jedna żarówka i chyba lepiej żeby to była żarówka, bo diody, które mają po 120st kątu świecenia będzie nadal świeciła punktowo. Są też wersje, które mają diody również po bokach, coś takiego: http://images33.fotosik.pl/425/357888a362cb5001.jpg Ale to jest obrzydliwie drogie i nie widziałem zamiennika T5.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tak myślałem, dzięki   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi