Gość Anonymous Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Kolego mam ten sam problem i jeżdze do mechanika ktory szuka mi przyczyny...ja miałem mały pożar - przewody mi sie nadtopiły i mechanik twierdzi ze czujnik wału korbowego tzn ZFW 3-27 . W serwisie ASO to samo mi mówili co Tobie czujnik predkosci pojazdu. WIEM ze stary temat ale może podpowiecie nowemu na forum.. bede wdzieczny.. AStre swoją jak zrobię bład sprzedaje. [ Dodano: Wto Kwi 20, 2010 21:55 ] Leecho, LEcho czy możesz mi odpowiedziec czy wymiana czujnika wały korbowego w twojej astrze pomogła ? mam te same objawy w Aucie..mechanik biblijnie mysli ze to czujnik ZFW 3-27 Kostka mała 3 przewodami.. ???podpowiedz prosze   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/23665-astra-h-17-cdti-kod-b%C5%82%C4%99du-50074/page/2/#findComment-82825 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi