Gość zibi Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam Dzisiaj po powrocie syn nie mógł zamknąć z pilota auta. Wziąłem drugi kluczyk i ten działał.Dodatkowo zauwazyłem,ze język kompa jest po francusku! Stoję,myślę ,co tu zrobić.Przy okazji dolałem oleju i po zamknęciu maski nacisnąłem zamykanie w pilocie tym nie działającym.O dziwo zadziałał i język kompa zmienił się na polski. Czy ktoś miał podobny przypadek,a jak miał,to jak sobie poradził,bo chyba tylko wstrząs maski był powodem samonaprawy? Dlaczego obie rzeczy naraz i jesli coś było lużne,to dlaczego jeden kluczyk działał,a drugi nie ? Znowu problem 2 razy zaświęciło się jednoczesnie ESP+autko z kluczem,oczywiście brak mocy,zjazd na pobocze ,ponowne odpalenie i jest dobrze Czy moze upał ma coś do tego wszystkiego i zimne luty? Odczytałem błędy i wyskoczyło: 1120 Uszkodzenie korpusu przepustnicy - nieszczelności 1122 nie ma opisu dziwne co ma ESP do tego?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/23716-espwyswietlaczcentralny-zamek/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi