Gość mr.suchy Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Cześć, Pogoda na dworze jak widać deszczowa. Wrócił temat wody w bagażniku w moim samochodzie. Mam wrażenie że zeszło roczny problem już nie występuje i leci z innego miejsca. Na zdjęciu zaznaczyłem skąd leje wodę. Lampa została uszczelniona poprzez założenie gumy, uszczelki do okien (jak okna są nie szczelne to się zakłada takie gumy). Wody trochę mniej spływa ale problem pozostał. Co widać na trzecim zdjęciu to woda skąd wypływa (łączenie blach) - kolor czerwony. Ciekawe że w tym miejscu po drugie stronie nie ma żadnej dziury powyżej bądź na tym samym poziomie. Jest tylko rdza ale jak grzebałem śrubokrętem to nic nie zauważyłem. Pomarańczowa kreska to uszczelka z lampy (to zdjęcie zrobiłem przed nałożeniem uszczelki). Nie wiem skąd ta woda może się brać, na pewno nie z mocowania tylnego zderzaka - sprawdziłem. albo gdzieś jest dziura ale nie wiem gdzie albo lampa jednak przepuszcza - tylko woda nie powinna się wówczas tam wydostawać - czerwona strzałka. Brak mi pomysłów Ktoś pomoże ?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/24280-woda-w-baga%C5%BCniku/page/2/#findComment-408773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi