Gość gres Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Witam Podepne się do tego tematu. Latem zakupilem mery 2004, w której niestety lusterka są ręczne. Chciałbym zamontować ogrzewanie( bo w starym aucie mialem). Mam juz maty, wiem, że najlepiej podpiąć się gdzieś pod kabel od tylniej szyby. Czy ktoś z tego forum robił coś takiego, czy w mery są może kable pod tapicerką drzwi a jeśli nie to jak przeciągnac kable, jak zdjąć lustro, tapicerke itd, itd??? Co ciekawe w instrukcji znalazłem 3 bezpieczniki od ogrzewania tylniej szyby . Znalazlem tylko opisy od astry niestety, a wolałbym mieć konkretnie od merivy. Nikt tego nie robił Wszyscy macie elektryczne??   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/24349-pytanie-o-w%C5%82%C4%85czenie-podgrzewania-lusterek/page/2/#findComment-35925 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi