Gość Anonymous Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 No to masz fajnie... Ja jeżdżę w Łodzi (tzn. co chwilę ruszam i zaraz hamuję). Na krótkich odcinkach zazwyczaj, często silnik się dobrze nie zagrzeje, a już go wyłączam. Dzisiaj było 11 stopni w Łodzi. Silnik chodził bez zarzutu. Zero szarpania. O co tu chodzi? Może któryś czujnik temperatury szwankuje??? Podobno popsute czujniki temperatury zawyżają spalanie. Czytałem w książce "Sam naprawiam". Czy mają wpływ na szarpanie? Nie wiem. Dam jeszcze jedną szansę Panom z Opla. Nie mam bardzo kasy, żeby do nich jeździć. Obskubali mnie 600 zł za DIS'a, a problemu do końca nie rozwiązali. Pozdr.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/25053-temperatura-zewn%C4%99trzna-a-szarpanie/page/2/#findComment-126849 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi