Gość Anonymous Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Yrek67, no no Dobrze ze zonie scenica wybiłeś z głowy:) Chodź wczoraj przez cały dzień miałem udostępnione autko służbowe właśnie francuskie i byłem w wielkim szoku(sam nie wierzę że to piszę hehe)Ale rzecz się ma citroena c5 2.2 hdi:) i jego zawieszenia pneumatycznego.....po prostu to płynie w pełni znaczenia tego słowa:) jak jadę astra to tylko klnę jakie dziury a jak jechałem ten sam odcinek C5 to jak by droga była równa:D Była to wersja combi i w bagażniku miała fajny guziczek:D autko się kładło na ziemie z tyłu a po zamknięciu klapy podnosiło:D i wtedy stwierdziłem ze opel z nivo mógł by się bardziej postarać:)Jedyny mankament to promień skrętu przez tą całą pneumatykę...omega do C5 to zawracała w miejscu:Dale na poważnie to naprawdę promień skrętu jest tragiczny.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/2578-tylna-kanapa/page/2/#findComment-337552 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 citroena c5 2.2 hdi:) i jego zawieszenia pneumatycznego Przy naszej kulturze technicznej to zawieszenie hydropneumatyczne( a hydraulika steruje też hamulcami ) nie bardzo ma przyszłość. A żeby było śmieszniej to nawet w serwisach Citroena są kłopoty Oczywiście nie wszyscy właściciele są inteligentni technicznie inaczej ale bałbym kupić używkę Cytryny z hydro. [ Dodano: Sro Mar 28, 2007 19:24 ] Dobrze ze zonie scenica wybiłeś z głowy No ale muszę cały czas nad nią pracować bo jej jeszcze Focus po głowie chodzi ale tu mam przewagę bo nawet szwagier Fordy odradza. Głównie ze względu na dostępność części i serwisu. Choć sam ma służbowe Fordziszcze   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/2578-tylna-kanapa/page/2/#findComment-337544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi