Gość dembol007 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 czyli chyba tak mniej wiecej było musze pożyczyć drugi albo podjechć do mechanika dzieki za podpowiedz koledzy [ Dodano: Czw Sty 14, 2010 19:07 ] witam wszystkich ,mam takie pytanko i prosze o wskazówki a mianowicie jutro biore sie za zdjęcie głowicy a ponieważ będe robiło to pierwszy raz wiec moze jakieś rady dotyczące odkrecania i o czym musze pamietać przy jej zdjeciu i teraz moje pytanie jak rozpiąć rozrząd czy wazne jest teraz zeby go jakoś zabolkować i ustawić czy wystaczy tylko przy skręcaniu go ustawić na wznak. bede miał książke ,,sam....".ale wolałbym jakieś cenniejsze wkazówki praktykujących. [ Dodano: Pią Sty 15, 2010 20:41 ] odkręciłem pokrywe zaworu okazało sie ze pęknieta jest krzywka zaworu,wyjołem głowice wyciągnołem zawór było kekko krzywy. co mogło być przyczyną pęknięcia krzywki??   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/26684-nie-pracuje-3-cylinder/page/2/#findComment-111568 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi