Gość vic73 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja tym autem jeżdżę już prawie półtora roku. W zeszłym roku wymieniałem filtr kabinowy to widziałem, że poduszka pasażera jest ale wtedy jej się nie przyglądałem. Ogólnie cały układ zachowuje się jakby wszystko było ok ale nigdy nie można mieć pewności więc chcę to sprawdzić w takim stopniu w jakim to będzie możliwe. Wiem, że uszkodzone elementy były wymienione a nie szpachlowane więc prawdopodobnie było to robione jeszcze w Niemczech Nie wiem auta nie widziałem więc nie wypowiadam się bliżej na ten temat.Być może dostał strzał pod jakimś fartownym kątem i wymienili tylko blachy,ale nie wierzę w to że ktoś to robił w Niemczech.Poduszki nie zawsze "odpalą"widziałem całkiem skasowane astry bez wystrzału poduszek.pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/2862-jak-sprawdzi%C4%87-czy-s%C4%85-poduszki-powietrzne/page/3/#findComment-562109 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi