Gość 1fryc Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jeśli to czujnik to chyba pokazywało by usterke odczas odczytu z kompa a może się myle [ Dodano: Pon Kwi 12, 2010 12:46 ] dzisiaj wywaliło błąd zbyt bogata mieszanka paliwowo powietrzna sonda lambda ale przy gazie to chyba normalne [ Dodano: Sro Kwi 14, 2010 20:24 ] Witam dzisiaj podpiąłem nowy krokowy i sprawdziłem czujnik który odpowiada za otwarcie przepustnicy i niestety to nie to falujące obroty pozostały.W środę daje do mechanika na wymianę rozrządu i termostatu zobaczymy czy znajdzie usterkę.Napisze co to było może komuś się kiedyś przyda. [ Dodano: Sob Kwi 17, 2010 12:44 ] Czy ktoś możę mi powiedzieć czy cewka zapłonowa może odpowiadać za dławienie sie silnika na niskich obrotach i dużym spalaniu. [ Dodano: Czw Kwi 22, 2010 12:50 ] I wszystko jasne padł aparat zapłonowy miał przebicia.Temat zamknięty   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/29510-problem-z-obrotami-silnik-16-pb-i-gaz/page/2/#findComment-85575 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi