Gość stroona Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam. Dzisiaj wywaliłem z Tigry całą podłogę i podsufitkę w celu wyczyszczenia i napotkałem problem. Na podłodze rdzy nie ma, ale jest woda, tak samo pod tylnymi siedziskami. I tu mam pytanie, może akurat ktoś się będzie orientował: Czy wężyki od szyberdachu powinny wystawać gdzieś na zewnątrz karoserii ? Tak jak wężyki z kratek przy klapie ? U mnie leżą sobie luzem między błotnikiem i resztą karoserii i widać po zaciekach dokładnie gdzie wpływa woda do wnętrza kabiny A może za błotnikiem też są jakieś odpływy, które kierują wodę poza samochód ? Jeśli ktoś miał z takim czymś do czynienia to proszę o radę. Tak to wygląda:   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/29675-woda-w-kabinie-odplywy-szyberdachu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi