Gość Tomek89 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 troszkę się poci silniczek tu i tam...ale przecież w używane auto trzeba pare groszy dolożyć teraz roboty mnie czeka...a jak ogólnie silniki 2.0dti się trzymają???jakie opinie na jego temat??? tutaj na forum nie mozna wyrazac sie zle o tych silnikach chociaz kazdy z nas wie ze sie zapowietrzaja, pija olej w duzych ilosciach, czesto traca moc,poza tym dziwie Ci sie ze kupiles sobie diesla przy takiej cenie ropy jaka ma byc, dodatkowo jeszcze ten nieudany silnik opla,ja tez borykam sie z tymi przypadlosciami od roku juz,czeka Cie mnostow wydatkow, i stresu wiec przygotuj sie na to i nie nastawiaj sie bardzo ze jak cos juz zrobisz to cokolwiek Ci sie poprawi. Bredzisz i to niezle.... Opowiadasz tylko szajs co inni mowia. Moja Astra, miala 167tys km jak kupilem. Wymienilem jedynie EGR i Czujnik Walu. Teraz 349tyskm pozniej ten nie udany silnik wciaz chodzi.... i nie leje mu prawie wcale oleju..... (na okolo 9-10tys km moze 500ml) Jak na razie i tez mi sie jeszzce nie zapowietrzyl, niby dlaczego by mial?! Moze jak nastepny raz kupisz samochod wlozysz troche wiecej i kupisz lepszy. A nie zloma na ostatnim gwizdku, za pare groszy i w tedy jeszcze wymgasz ^^   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/29816-astra20dti-2002r-nieszczelon%C5%9B%C4%87-sinlika-i-turbo-dziura/page/2/#findComment-80630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi