Gość Anonymous Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 otóż mam problem z zamkiem centralnym w Opel Astra F 2000r. miałem problem z masą w aucie gdyż nie świeciło mi się światełko po otworzeniu drzwi(z tyłu i z przodu z obu stron z tyłu i przodu), bo nie było masy. Doprowadziłem masę dodatkowym kablem i pojawił się problem z centralnym zamkiem bo przestał całkowicie działać....... czy ktoś może zna przyczyne albo powód. Czy mogło sie coś spalić jeszcze dodam że bezpieczniki w kabinie sa sprawne... Prosze o pomoc   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vaio Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 pytanko całkowicie zdechł zero reakcji?? ale kluczykiem normalnie się zamknie czy z oponie nie chce?? w sumie namierz centralny zobacz czy idzie tam prąd z tego co mówisz to masa od centralki mogła również uciec i nie działa a centralny masz pod stroną pasażera w słupku u nóg na dole.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi