Gość speedybike Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam. Sądziłem że nie mam kontrolki rezerwy paliwa, bo się nie zapalała:) Ale, kumpel tez ma Astrę z 92, i on ma kontrolkę. Pytanie, jak zdemontować konsolę żeby dobrać się do żarówek i je wymienić? A i jeszcze jaki to typ żarówki? Nie odsyłajcie mnie na http://astra.autokacik.pl ,ponieważ od chyba tyg.staram się wejść na tą stronę i się nie ładuje   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celius Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam. Sądziłem że nie mam kontrolki rezerwy paliwa, bo się nie zapalała:) Ale, kumpel tez ma Astrę z 92, i on ma kontrolkę. Pytanie, jak zdemontować konsolę żeby dobrać się do żarówek i je wymienić? A i jeszcze jaki to typ żarówki? Nie odsyłajcie mnie na http://astra.autokacik.pl ,ponieważ od chyba tyg.staram się wejść na tą stronę i się nie ładuje A jaki masz licznik z obrotkiem czy bez ?/ Jaki ma kolega ??   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość speedybike Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja mam bez obrotomierza. Kolega miał obrotomierz, pisze miał, bo sprzedał astrę   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celius Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja mam bez obrotomierza. Kolega miał obrotomierz, pisze miał, bo sprzedał astrę Bez obrotka nie ma kontrolki rezerwy.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek670 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 U mnie też nie ma kontrolki rezerwy paliwa,i astra też bez obrotomierza.Pzdr.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość speedybike Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ale lipa:( A chociaż niech ktoś napisze jak zdjęć całą osłonę i się dobrać do żarówek.... Tak na przyszłość   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek670 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Temat na forum.Poszukaj .Pzdr.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi