Gość grezur Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Bardzo chętnie bym wdał się z Tobą w jakąś głębszą konwersację, jednak mało wiem na ten temat - a właściwie to wszystko co wiem, to już napisałem. Akurat dzisiaj wraz z innymi członkami rodziny podjęliśmy decyzję o sprzedaży autka (myślę że jak dobrze pójdzie to w przyszłym miesiącu) więc wcześniej planowane grzebanie przy rozrządzie już nie ma sensu . Poza tym wszyscy mówią, że można z tym jeździć (ja z tym jeżdżę od 1,5 roku odkąd kupiłem auto), więc tym bardziej nie mam natchnienia na rozbieranie połowy silnika . Mimo to życzę Ci powodzenia i mam nadzieję że dojdziesz w końcu do rozwiązania problemu. Gdybyś miał jakieś inne pytania moje GG wysłałem Ci na PW. Nie ma mnie często, jednak czasem można mnie złapać. Pozdrawiam   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/30296-spadaj%C4%85ce-obroty/page/2/#findComment-76785 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi