Gość choinka Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Jak w temacie, piszczy przy wyłączonym silniku (przy włączonym też). Krótki opis, pojechałem rano do pracy i wszystko było ok, po robocie otworzyłem drzwi a tu ciągły pisk. Lokalizacja - gdzieś wewnątrz za środkową konsolą. Odpaliłem auto - dalej piszczy, włączyłem i wyłączyłem dmuchawę - dalej piszczy. Ruszyłem, przy wertepach, na moment przestało, ale po chwili znów zaczęło piszczeć. W końcu delikatnie mówiąc puknąłem w konsolę od strony pasażera (kilka razy) i przestało piszczeć. Pojechałem do sklepu, po zrobieniu zakupów podchodzę do auta i co - znów piszczy... uderzyłem od czoła konsoli mniej więcej w miejscu pod przyciskami od klimy i ogrzewania lusterek i znów przestało piszczeć. Poszedłem niedawno do samochodu znów piszczało, po sprawdzonej metodzie znów jest spokój do tej pory. Co to może być u licha?? miał ktoś coś takiego? [ Dodano: Pon Maj 10, 2010 17:48 ] Sam sobie odpowiem na pytanie... pisk dochodził zza konsoli, od przełącznika klimatyzacji. zamykam hehe   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/30395-pisk-we-wn%C4%99trzu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi