Gość blacklilith Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam Bardzo przepraszam jeśli źle założyłam wątek . Otóż ,zakupiłam kilka dni temu OMEGE B 1998 r 2.0 Po pierwszej jezdzie było ok. jednak po kilku godzinach ( od zakupu) opadło mi sprzęgło Poszperałam na forum, znalazłam informacje , ze się może zapowietrzyło. A że kanał jest to do roboty:) Zostało to odpowietrzone. Udało sie . Jezdził cały dzien . Na następny dzień zasiadam do auta a tu klops. Znów opadło. Dodam że nic nie wyciekło ( nie było nic pod autem ) ale ( od razu pize ,że nie znam sie na tym) znalazałam foto wnecie (pompka sprzegła) i ta czesc jesli dobrze wyszukałam , w miejscu gdzie jest guma(??) jest mokra, widocznie jakis wyciek . Prosze o pomoc ,bo jak znam życie pojade do mecha i mi policzy za nie wiadomo co.... jak wyłapie że sie nie znam. foto: Uploaded with ImageShack.us Co to sie mogło stac? Pomozcie mi bardzo prosze:) zmieniłem tytuł/zbyszek670   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/31276-sprz%C4%99g%C5%82o-nie-odbija-wyciek-omega-b/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi