Gość Ragless Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jaką instalacje polecacie to tej astry? Ja myślałem o instalacji I genracji z reduktorem Tomasetto. Co wy na to? A może macie coś sprawdzonego do tego silnika?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławeq Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja myślałem o instalacji I genracjiA dlaczego myślałeś o I ganeracji?? jeśli masz silnik na wtrysku to stosuje się II generację , I generacja jest do gaznikowców.Moim skromnym zdaniem to dobrą opcją jest parownik BRC.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bobi AKP Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 ja mam taki silnik i II generacja BRC sprawuje się, przynajmniej u mnie, bezproblemowo, a więc szczerze mogę go polecić, z reszta wszyscy moi znajomi posiadający BRC też nie narzekają   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert-u69 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Lovato II generacji też nie jest złe!!! Ja to mam od 6-ciu lat w 1.6 16v i jest OK!   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej-123 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 A ja mam I generację Elpigaz parownik Vega i zero problemów, wymiana filtra gazu i regulacja oraz wymiana przewodów W/N co 20 tyś, świec co 30 tyś i filtra powietrza co 10 tyś z olejem półsyntetykiem GM i już 130 tyś przelatane bez awarii   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawlo007 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam. Podepnę się. Mam astrę 1.4 8v i chciałbym się Was zapytać jaka instalacja byłaby najlepsza dla tego modelu chodzi mi o typ oraz koszty montażu, ew relacje ile pali w mieście ile w trasie.. Pozdrawiam i jak ma coś pomóc to jestem z Gliwic.   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomas33 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Pod astre najlepiej II generacji tak jak moja firmy Landii z parownikiem Lovato jestem zadowolony na trasie 7 średnio tak 9l/100 km   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawlo007 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A ma ktoś wyrobione jakieś zdanie na temat serwisów które funkcjonują w Gliwicach i mogłyby zamontować mi taką instalację drugiej generacji? I jeszcze mam pytanie czy nie trzeba wymieniać katalizatora bo kiedyś czytałem że są jakieś chocki klocki przy tym wydechu. pzd @EDIT: dodam, że rok produkcji to '02   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej_m55 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A ma ktoś wyrobione jakieś zdanie na temat serwisów które funkcjonują w Gliwicach i mogłyby zamontować mi taką instalację drugiej generacji? Od tego jest dział "Warsztaty"   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi