Gość Neoghost Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam To mój pierwszy post na tym forum, ale już nie wiem gdzie szukać informacji A więc od początku Jestem posiadaczem omegi 2,5 benzyna 96 r W mojej bestii jest odwieczny problem klima troniku polegający na tym iż funkcje oznaczone na klima troniku nie odpowiadają tym w rzeczywistości. NP każę dmuchać na szybę a dmucha na szybę i na kabinę Każe dmuchać na nogi a dmucha tylko na kabinę Każe dmuchać na kabinę a dmucha tylko na nogi I.T.D. Wymiana panelu nic nie dała Po podpięciu pod techa nie ma błędów, podciśnienie podpięte, reszta działa bez problemu. Praktycznie każdy z silników da się sterować ale nie tak jak na panelu. Czy ktoś ma koncepcją czego to może być wina i gdzie szukać przyczyny awarii ??   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/31617-zamienione-funkcje-przycisk%C3%B3w-na-klima-troniku/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi