Gość pasmog Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam Mam problem z ogrzewaniem kabiny. Po przejechaniu kilku km silnik ma temp pow 90 stopni ale przy włączonym ogrzewaniu nie działa. Dzisiaj po przejechaniu 30km nagle się załączyło - bez mojej ingerencji w pokrętła czy przyciski. Astra posiada klimatyzacje oraz instalację gazową - parownik jest wysoko jednak nie jest zapowietrzony gdyż jest gorący no i płyn nie był ruszany od pół roku. Dodam, że czasami ogrzewanie łapie od momentu przekręcenia pokrętła. W zimie nie było takich problemów. [ Dodano: Pon Sie 23, 2010 14:44 ] Problem nadal sie powtarza z tym ze kiedy odpalam silnik i mam nastawione na ciepłe to jak tylko silnik zyska ciepło to je oddaje do nagrzewnicy - jakieś pomysły? Temat nieaktywny - przeznaczam do wygaśnięcia - Niedźwiedź   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/32941-problem-z-ogrzewaniem-kabiny-raz-dzia%C5%82a-a-raz-nie-astra-f/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi