Gość pawel07 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 witam. mam problem z odpalaniem mojej omegi gdy sie zgarzeje, odpalam na benzynie ,mam sekwencje i czasami lubi tez zgasnac przy hamowaniu. Dzieje sie takl ze odpali na 1sek i zraz zgasnie i za drugim razem musze podpompowac gazem i troche pokrecic zeby odpalila. w czym moze byc problem??   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 wyglada na czujnik walu korbowego niestety to ustrojstwo potrafi nie wywalac bledu jak jest uszkodzone mi tez gasl jak sie zagrzal silnik przerywal po wymianie problem ustapil   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel07 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 dzikei za odp sprawdze to. jeszce mam problem rano odpala za pierwszym ale znowu obroty faluja i jak dodam gazu tak mocniej to wali w wydech i dopiero sie wkreca chyba ze powoli dodaje to jest normalnie. obroty tez lubia sie zawiesci jak hamuje. Moze i tu cos wiesz?   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gawlak Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 krokowy przepustnica a strzaly to kable swiece i regulacja gazu kolego   Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi