Gość Misza Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam wszystkich mam problem z odcięciem zapłonu nie umiem odpalić silnika kręci się po przekręceniu kluczykiem ale nie odpala. Mam zamontowaną blokadę zapłonu po dotknięciu dwóch śrubek pod kierownicą powinna się zgasić migająca dioda informująca o blokadzie jednak to nie działa. Rozebrałem trochę tapicerki i znalazłem to urządzenie ale nie wiem co dalej wychodzą z niego 3 pary kabli jedne do śrubek drugie do osobnego przełącznika który próbowałem przełączać i nic i jeszcze jedna para wchodząca w głąb samochodu chyba w stronę drzwi. Powiedzcie jak odłączyć tom blokadę na stałe na innym forum coś pisali o odcinaniu jakiś kabli i złączenia ich razem. Proszę Pomóżcie.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/34438-odci%C4%99cie-zap%C5%82onu-potrzebna-pomoc/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi