Gość wiemarcel Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam mam taki problem .... po kupieniu opcoma pokazuja mi sie bledy w szczegolnosci po podlaczeniu go a potem po odpaleniu auta po przejechaniu jakiegos 1 kilometra rozne bledu w zaleznosci od softu opcoma ... np w najnowszym blad magistrali can, esp, w 20b cos jesczze w 21d np: B3794 - Obwód przełącznika tempomatu - usterka (08) - Nie występuje U2103 - (00) - Present U1423 - Błąd w czasie przerwy szyny zbiorczej (72) - Nie występuje oraz dzisiaj B3794 - Obwód przełącznika tempomatu - usterka (08) - Nie występuje i mam pytanie co zrobic zeby to wyeliminowac ... za kazdym bledem zapala sie auto z kluczykiem i lgasnie pokilku sekundach zazwyczaj 2-3 razy dziennie ....ponad tydzien temu oddalem auto dolakiernika , odebralem je gdzies 4 dni temu . naladowali tam akumulator (odlaczyli i naladowali ) i auto jak odebralem chodzilo bez problemu jakies 3 dni ... jak sie troche rozladowal znow zaczeli sie palic bledy ... znow podlaczylem opcoma i od tej pory masa bledow aku jakiejs polskiej firmy zakupione pol roku temu za okolo 300-400 zl ... wiec nie powinno byc zle ... prosze o pomoc i pozdrawiam .   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/34482-b%C5%82%C4%99dne-b%C5%82%C4%99dy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jimixxx1 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Spróbuj zrobić tak.Odłącz aku na ok. pół godziny,po ponownym podłączeniu wykonaj poprawną adaptację (na forum jest to opisane) i potem sprawdź samochód op-comem. Radziłbym ci używać jednej wersji softu,np. 08.10 china... Powodzonka.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/34482-b%C5%82%C4%99dne-b%C5%82%C4%99dy/#findComment-38756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi