Gość GmsMetallica Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam, jako że mam używaną ale nowej generacji kartę graficzną Geforce 8800 GT Gainward która ma fajną opcję, można podłączyć dwa monitory i można wyświetlać ten sam obraz na dwóch ekranach w różnych rozdzielczościach, bądź klon. Jest to fajna opcja z której korzystam czasami (co widać na ss), i właśnie tu jest problem (może nie jakiś znaczący ale denerwuje mnie niesamowicie) Na początek ss z mojego pulpitu Jak widać na ss nr 1 jest multum okienek "opcje nViev" a na ss nr 2 tylko jedna (tak powinno być) Dlaczego tak jest i co za to odpowiada ? Dodam że próbowałem różnych opcji w ustawieniach karty i efekt ten sam. Karta jest sprawna nie ma żadnych problemów prócz tego jednego.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/34928-problem-z-pewn%C4%85-opcj%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi