Gość Spokojniaszczy Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam na forum. Wczoraj pojawił się problem w mojej Astrze 1.4- auto rano normalnie odpaliło pojechałem gdzie miałem pojechać. Wyłaczyłem silnik i gdy wróciłem po jakiejś godzince auto odpaliło i zaraz zgasło- potem mogłem sobie kręcić i kręcić a on nic nie zaskoczył. Zadzwoniłem po kumpla aby mnie holował- próbowałem odpalić jak mnie ciągnął ale nic z tego- auto nie chciało zaskoczyć. W końcu mówię żeby mnie pod dom zaholował i auto o dziwo po kilku kilometrach prób zaskoczyło. Gdzie może być przyczyna takiego stanu rzeczy? Dziś rano odpaliłem normalnie ale jeżdżąc w kilka miejsc nie gasiłem silnika w obawie, że problem znów się powtórzy. Proszę o pomoc.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/35045-problem-z-odpalenie-nawet-na-popych/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi