Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Miałam podobny problem. Nie wchodziła mi jedynka ani dwójka Działo się to na zmianę, potem coraz częściej i tak musiałam z trójki zawsze ruszać. Gdy podjechałam do mechanika, podokręcał jakieś śrubki bo był luz. Było niby dobrze ale po jakimś czasie zaczęło się to samo robić. Potem to na chybił trafił przy hamowaniu już "prawie" stojąc musiałam wrzucić jedynkę, no i albo weszła na te ząbki albo nie. Strasznie tego nie lubiałam, bo wiadomo, że to cierpienie dla samochodu no ale tak to bym pod górkę z trójki nie ruszyła. W końcu okazało się że kostka gumowa prawie na pęknięciu była a w konsekwencji potem pękła, no i trzeba było to wymienić... teraz z kadeta mam no ale najważniejsze, żę działa   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/3546-problem-z-2-biegiem-w-corsie-b/page/2/#findComment-323984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi