Gość Anonymous Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Dzięki za informację odnośnie taśmy i układu na niej. A takie jeszcze jedno pytanie - jak już zrobiłeś regenerację to te 3-4 niepalące się linie są zawsze w tym samym miejscu czy tak jak u mnie pojawiają się w różnych? U mnie jak są 3-4 to jest luz i raczej mi to nie przeszkadza ale jak pojawia się 10-15 to wtedy już mnie to trochę drażni. Regenerację robiłeś sam?Czy można niechcąco schrzanic jeszcze bardziej? Mam nature taką że we wszystko lubię sam wepchać łapy ale w niektórych przypadkach powstrzymują mnie ewentualne późniejsze koszty jak coś skopie Wypadają raczej w tych samych miejscach, czasem pojawią sie nowe ale znikają, regeneracje robiłem u gościa z Allegro MARSERWIS. Pozdr   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/3557-jak-zdemontowa%C4%87-%C5%9Brodkow%C4%85-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-konsoli-by-wyj%C4%85%C4%87-wy%C5%9Bwietlacz/page/2/#findComment-325271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi