Gość jackson2002 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 (edytowane) witam miałem podobny przypadek ale u mnie pękła koronka na przegubie a trzymała się na rdzy wymieniłem koronkę (zębatkę) i jest ok a nie zauważyłeś że przy przekroczeniu pewnej prędkości się zapalał check.Pozdrawiam Check miałem, ale to wina spalonej świecy. Ogólnie jedyne co zauważyłem to to, co napisałem, przynajmniej tak mi się zdaje. fakt taki że teraz pogoda jest jaka jest i nie ma możliwości spojrzenia na problem w innych warunkach... No i co? No i nic:P Jeżdzę i jeżdżę i nic. lampka zgasła, ABS działa bez zarzutu (co by nie zapeszać na zapas:)). Na razie odpuszczam temat i zajmę się czymś innym. Jeśli temat wróci (odpukać) to dam znać. Edytowane 3 Marca 2011 przez zbyszek670 scaliłem posty   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/35928-problem-z-abs-vectra-b-22dti/page/2/#findComment-1740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi