Gość Kobi89 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam Jestem tu nowy więc na początku witam wszystkich Nie chciałem robić zbędnego syfu więc podpinam się pod ten temat. Otóż mam problem z przednimi ( w sumie tylnego nie sprawdzałem) spryskiwaczami. Włączam manetką, pompkę słychać, a płyn w ogóle nie leci ... ba nawet nie ubywa ze zbiorniczka ... Dojście do tego zbiornika jest utrudnione co wiecie sami najlepiej i nie wiem jak sprawdzić co jest przyczyną ? Możliwe, że przewód się czymś zapchał a płyn nie leci czy macie jakieś pomysły. Dwa dni wcześniej płyn leciał wcześniej, dużym ciśnieniem. Płyn nie zamarzł, jest zimowy ... Którędy w ogóle leci przewód do przednich dysz ?   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/36157-spryskiwacze/page/2/#findComment-22335 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi