Gość superwow Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam! Temat już sie pojawiał troche na łamach tego forum i innych forach ale jak to z tym jest. W mojej astrze chyba tylko poniżej zera zaczyna nawiew piszczeć lekko na 1 i troche mocniej na 2 i 3 ale na 4 już nie piszczy. To akurat lekki pisk ale jednak do poprawki. Co własciwie piszczy rezystor? wentylator? silniczek? czy trzeba wymienić lub oczyścić?? są różne opinie i wersje jak myslicie co trzeba zrobić. Podobno ten typ tak ma ale mysle że można samemu coś zrobić. wymieniałem już nie raz filtr i orientuje się ale co mogę zoribc przy obecnych temperaturach. Mam DELPHI w swojej Astrze G. Poprosze o porady i jakiś manual objasnienie czy coś bo chciałbym coś z tym teraz zrobić samemu a jak nie to co muszą mi sprawdzić? Z góy dzięki za rady.   Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.opel24.com/topic/36158-nawiew-piszczy-gdzie-wymiana-co-trzeba/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi