Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość daniel1155

Witam, wiem że głupie może to pytanie, ale gdzie są bezpieczniki w Astrze G w dieslu 2000 rok?? Okazało się że nie mam żarówek w lampach, uzupełniłem i lipa, dalej nie świecą, więc popatrzę w bezpieczniki, pod warunkiem że je znajdę :beer:

gdzie są bezpieczniki w Astrze G

Po lewej stronie kierownicy masz mały schowek, tam są 4 zatrzaski (przekręcasz je śrubokrętem) i wyjmujesz ten schowek i już widzisz bezpieczniki.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0eb77aefba91a4f6.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9c125f49652402a.html

Gość daniel1155

a wogole masz wlacznik

bo moze auto jest po stluczce i tylko zderzak jest z halogenami...

słuchaj, wiem że pytanie było śmieszne, ale uwierz mi że nie szukałbym bezpiecznika nie mając włącznika świateł przeciwmgielnych

wspomniałem też, że uzupełniłem żarówki, więc musiałem siła rzeczy podłączyć kostki do świateł i wyobraź sobie, że te kostki wisiały na przewodach elektrycznych...........

tak czy inaczej dziękuję za ten trop, pewnie chciałeś dobrze

poprostu chcialem sie upewnic

bo rozni ludzie tu na forum zadaja najdziwniejsze pytania

a bezpieczniki w AG tez powinienes je miec pod kierownica pod klapka (swoja drogo poszukaj se na necie instrukcji - ponoc juz z oficjalnej strony opla mozna pobrac) a na odworcie kalpki jest rozpiska ktory do czego - ten sam symbol co masz na wlaczniku...

Gość daniel1155

poprostu chcialem sie upewnic

bo rozni ludzie tu na forum zadaja najdziwniejsze pytania

a bezpieczniki w AG tez powinienes je miec pod kierownica pod klapka (swoja drogo poszukaj se na necie instrukcji - ponoc juz z oficjalnej strony opla mozna pobrac) a na odworcie kalpki jest rozpiska ktory do czego - ten sam symbol co masz na wlaczniku...

ok dzięki, już wiem gdzie są, teraz pójdę i sprawdzę czy bezpiecznik jest winowajcą zajścia

swoją drogą auto jest po stłuczce i ma nowy zderzak, ale przeciwmgielne ma przełożone ze starego, nie jestem znawcą opla bo do tej pory przewinął mi się przez ręce 10 lat temu kadett, ale podobno ta wersja AG (elegance) jest niby dobrze wyposażona

pozdrawiam